Bondsättersvägen 87

Bondsätter/Adolfsberg, Örebro kommun Se på karta

4 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
106 m²
Tomtarea
1 650 m²
Byggår
1860
Driftkostnad
39 200 kr/år
Antal besök
9 639
Dagar på Hemnet
21

Välkomna till Bondsättersvägen 87 och detta vackra och charmiga hus med ett mycket bra läge i populära Bondsätter. Här bor du granne med vacker natur, ca 6 kilometer till Örebro city och ca 5 kilometer till Marieberg Galleria med stort utbud av shopping, restauranger och mataffärer. Gångavstånd till busshållplats och Adolfsbergsskolan med förskola hela vägen upp till årskurs 9. I närområdet finns även fotbollsplaner och lekplatser.

Du välkomnas av hallen som tar dig vidare in i husets kök. Köket är i mycket bra storlek har gott om plats för matbord intill täljstenskaminen som ger skön värme och bidrar till en trivsam atmosfär i huset. Matrummet kan enkelt göras om till allrum eller är ett extra sovrum. Vidare in i bostaden kommer du till det inbjudande vardagsrummet som har utgång till den stenbelagda uteplatsen i skönt söderläge med plats för utemöbler. På entréplan finns även tvättstuga och badrum som båda renoverades 2005.

En trappa upp finns bostadens sovrum med tillhörande balkong som erbjuder många sköna soltimmar. Här uppe finns även ett stort allrum som skulle kunna delas av för att göra fler sovrum om så önskas.

Grönskande och vacker trädgård som omgärdas av en fin gärdesgård. Här finns flera fruktträd, stora gräsytor och fina grusgångar. Carport med förråd.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020