Hjälmrydsvägen

Borås Se på karta

3 472 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
137,7 m²
Tomtarea
1 400 m²
Driftkostnad
18 500 kr/år

Strax utanför lilla mysiga Bredared, med underbar natur runt husknuten, har vi nu en ledig tomt för byggnation. Här bor du med närhet till förskola och skola samt endast 10 minuter till Borås centrum. För dig som vill bo i en stressfri hemmiljö, nära underbar natur med närhet till sjöar, hästhagar, motionsspår och utegym är detta det perfekta boendet! Precis intill finns en ridanläggning med inackorderingsstall och Bredareds golfklubb ligger i närheten. Dessutom finns bageri, musteri och andra bekvämligheter på kort avstånd. Busshållplats finns också i direkt närhet av tomten.

Tomten är ca 1400 kvm stor och här har vi planerat för ett First Choice 1.0 Classic, ett yteffektivt och smart planerat hus som passar för såväl barnfamiljer som äldre par. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. De mindre sovrummen ligger avskilt i en egen del, med egen toalett – perfekt för barn eller övernattande gäster. Utrustat med flera bra förvaringsmöjligheter och en stor funktionell tvättstuga gör det till ett mycket praktiskt hus.
Du har såklart också möjlighet att välja ett annat hus som passar dina önskemål och drömmar bättre.

För mer information om försäljningen kontakta handläggande mäklare. Eller vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet och om möjligheten att bygga en annan hustyp samt frågor om tillval - Ring Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan 033-120560.

Läs mer hos mäklaren
Hemm Mäkleri

Kontakta mäklaren

Magnus Mattiasson

Hemm Mäkleri
073-3358000