Nyproduktion

Liljebergsgatan

Borås kommun Se på karta

7 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
975 m²
Driftkostnad
21 000 kr/år
Nyproduktion

Bo i ett vackert och högt läge längst upp på Norrmalm, i centrala Borås. Härifrån tar du dig snabbt och smidigt ner till centrum, antingen via stadsbussarna eller till fots. Trots det centrala läget bor du i en lugn och barnvänlig miljö med Liljebergets förskola endast 50 meter från ytterdörren. Är motion och friluftsliv något för dig? Här bor du dessutom med Kypegården och Kypesjön ett stenkast bort.
Med andra ord, det perfekt boendet för den aktiva småbarnsfamiljen som vill ha nära till allt. Ta vara på detta unika tillfälle!

Här har vi planerat för ett Nyhem, ett yteffektivt och välplanerat hus vilket gör att det upplevs som större än sina 100 kvm. Exteriören har tagit inspiration av kustnära New England stil. Huset har en inbjudande öppen planlösning med stora fönsterpartier som tillsammans med saxtaket skapar en härlig känsla av rymd. Detta hus passar den lilla familjen och par med utflugna barn.
Du har såklart också möjlighet att välja ett annat hus som passar dina önskemål och drömmar bättre.

För mer information om försäljningen kontakta handläggande mäklare. Eller vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet och om möjligheten att bygga en annan hustyp samt frågor om tillval - Ring Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan 0735-22 90 99.

Läs mer om bostaden
Hemm Mäkleri