Nyproduktion

Övrarp

Borås kommun Se på karta

3 440 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
137,7 m²
Tomtarea
1 502 m²
Driftkostnad
18 500 kr/år
Nyproduktion

I populära Dalsjöfors bor du med alla bekvämligheter inom gångavstånd; mataffär, restauranger, bank, förskola och skola åk 1–9 m.m. Här bor du också med direkt närhet till bad- och fiskesjöarna stora och lilla Dalsjön. Detta är det perfekta boendet för er som tycker om lugn och ro men ändå vill ha nära till allt. In till Borås, med sitt fulla utbud av butiker, restauranger m.m. tar det endast 15 minuter med bil. Härifrån finns även väldigt bra bussförbindelser till Borås med två avgångar per timma.

På denna rymliga tomt bor du med naturen utanför dörren, men ändå nära centrala Dalsjöfors. Från närliggande löparspår tar du dig lätt och snabbt ner till stora- och lilla Dalsjön. Här rekommenderar vi ett First Choice 1.0 Classic, ett yteffektivt och smart planerat hus som passar för såväl barnfamiljer som äldre par. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. De mindre sovrummen ligger avskilt i en egen del, med egen toalett – perfekt för barn eller övernattande gäster. Utrustat med flera bra förvaringsmöjligheter och en stor funktionell tvättstuga gör det till ett mycket praktiskt hus.
Du har såklart också möjlighet att välja ett annat hus som passar dina önskemål och drömmar bättre.

För mer information om försäljningen kontakta handläggande mäklare. Eller vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet och om möjligheten att bygga en annan hustyp samt frågor om tillval - Ring Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan 033-120560.

Läs mer om bostaden
Hemm Mäkleri