Borgsheden 123

Borgsheden, Gagnefs kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
2 400 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1939
Driftkostnad
22 654 kr/år

Charmig gård i Borgsheden, en lugn och trivsam by i utkanten av Mockfjärd.

Bostaden har gott om äldre charm, rejäla rum och högt i tak. Entréhallen känns luftig och här finns gott om plats för familjens - och vännernas - ytterkläder. Det stora köket har idag både rejäl matplats, extra utrymme för soffa och rejält skafferi, så här finns verkligen fina förutsättningar att forma din egen köksdröm! Det rejäla vardagsrummet ligger mot byvägen och är stort och rymligt. På övre planet finns i dag tre sovrum och husets nyrenoverade badrum och i källaren finns kombinerat rum för relax med bubbelbadkar, tvättavdelning med nya maskiner samt en rejäl matkällare.
Här är många av de större investeringarna gjorda, som tex nytt yttertak, ny fasad, nya fönster och ny värmekälla i form av bergvärmepump. Nuvarande ägare har under hösten dessutom dränerat runt huset, renoverat badrummet på övre planen samt gjort en trevlig relax i källarplanet. Ett praktiskt hus för familjen som vill flytta rakt in och sätta sin egen prägel på bostadens insida med enbart färg och tapeter.

Läget i Borgsheden inbjuder även till sköna skogspromenader efter vandringsleder eller kanske en cykeltur till badet ca 1,5 km bort. Mataffär och restauranger finns inom några kilometers avstånd, liksom Mockfjärdsskolan innehållande grundskola F1-9, samt förskola.

Här förbereds en försäljning!
Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll från Anticimex kommer att finnas tillgängligt på visningen.
Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu för att inte missa uppdateringar om fler bilder och första visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Kontakta mäklaren

Karin Liss

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
Mäklare Karin Liss, Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
+46768512040