Lillebäcksvägen 8

Borrby Strand, Simrishamn Se på karta

5 800 000 kr

6 200 000 kr -6%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
999 m²
Byggår
1997
Driftkostnad
28 024 kr/år

Här vid Borrby strand och Kyhl ligger en av Österlens i särklass vackraste sandstränder varifrån Bornholm skymtas under klara dagar. Stranden är inte bara vacker utan även barnvänlig med långgrunda stränder samt med campingplatsens utbud av tennisbana, pool och kiosk nära. Hit åker många sommartid för att uppleva det bästa av Österlen. Att bo här medför förstås att du kan njuta av allt vad det innebär att bo nära havet, året om!

Mellan infarten till Kyhl populära badstrand och Borrby Strands camping leder en grusväg in på Lillebäcksvägen, redan här skymtas havet när man rullar förbi husen som är av blandad bebyggelse. Här ligger bland annat detta hus på Lillebäcksvägen 8 med unik utformning både interiört och exteriört, något för dig med höga krav på standard och stil.

Bilen ställs bekvämt på den nyanlagda uppfarten framför dubbelgaraget,här ryms både familjens och vännernas bilar! Husets entréplan bjuder in till såväl fest som för lugna stunder framför kakelugnen eller Bornholmkaminen, två vackra inredningsdetaljer i husets sällskapsrum som förenar köket med vardagsrummet.

Förutom sociala ytor inrymmer entréplanet praktiskt nog även sovrum, klädkammare, tvättstuga, WC samt ett skafferi. En altandörr via köket leder ut till den stensatta uteplatsen som är vackert inhägnad av en tegelmur, något som stämmer väl överens med husets fasad i samma material samt stenplattorna på fram och baksida i varma jordnära kulörter.

Uteplatsen leder i sin tur vidare ut till den stora trädgårdstomten där man låtit uppföra en gäststuga bredvid ett rejält förråd. Nära förrådet ligger också ett växthus samt ytterligare ett förråd för trädgårdsredskap eller ved! På fastighetens östra sida finns flera fruktträd och många vackra växter, likt en egen grönskande park!

Bostadens övre plan har sovmöjligheter i två sovrum, ett stort samt ett lite mindre, både med förvaringsmöjligheter nära. Här finns också ett lyxigt badrum med både badkar och dusch! Från huvudsovrummet skymtas havet beroende på på årstid, vilken underbart plats att vakna upp på!

Varmt välkommen till ett boende utöver det vanliga!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen