Stormviksvägen 97

Brändön, Luleå kommun Se på karta

3 695 000 kr

3 895 000 kr -5 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
1 550 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
2 100 kr/år

Välkommen till ett lösvirkeshus från 2018 utöver det vanliga i ett fantastiskt läge med utsikt mot havet och båthamnen! En häftig arkitektur där man har tänkt bortanför standardlösningar och raka linjer. Det här är en villa för dig som uppskattar rymd och annorlunda lösningar. Den maximala takhöjden på 5,15m tillsammans med 32 stycken fönster och 3 stycken altandörrar gör att solljuset har lätt att hitta in. Den centrala delen av huset utgörs av eldstaden som kan avnjutas från såväl vardagsrum och matrum. Hela nedre plan präglas av en modern, öppen planlösning och en prydsam sprialtrapp som tar dig upp till loftet. Diskretion och dämpad insyn är viktiga detaljer i villans arkitektur och utformning. Längst med hela husets solsida löper en stor altan med utsikt över tomten och skog. Det geografiska läget innebär skön natur och havet ett stenkast bort. I fastigheten ingår även en båtplats i områdets båthamn som ligger i närheten.

Så gott som hela nedre plan har ingjuten golvvärme (jordvärme) och vatten från gemensam borrad brunn. KNX system är installerat för att bl.a. på distans kunna styra/ ha kontroll att över husets funktioner. Inom kort kommer även fiber kunna installeras.

Läget ger många fördelar både med vårvinter aktiviteter som skoter, pimpling och skidåkning på isen samt sommar aktiviteter med bad och båtliv in på knuten.

Boka visning via hemsidan eller ring mäklaren på 070-3771515!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Luleå

Kontakta mäklaren

Emma Lindbäck

HusmanHagberg Luleå
Mäklare Emma Lindbäck, HusmanHagberg Luleå
070-377 15 15