Haslevägen 6

Brantevik, Simrishamns kommun Se på karta

9 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
906 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
24 700 kr/år

- Missa inte filmen på vår hemsida -
På ypperligt läge i Brantevik ligger detta nybyggda hus med spännande arkitektur och en lättskött tomt som gränsar mot grönområde. Havsutsikten är betagande!

Entrén markeras av en rejäl betongklack och väl inne i huset möts vi av en siktlinje tvärs igenom byggnaden mot grönska på husets södersida. Vita väggar och ljuspigmenterade furuplank i golv och tak löper som en röd tråd genom de olika rummen. Nedervåningen består av kök och allrum i öppen planlösning. Allrummets höjdpunkt är de stora fönsterpartierna som vetter mot den djupblå Östersjön och ett grönområde där växtligheten fått lov att breda ut sig. Vyn över havet tröttnar man aldrig på och de vackra vita seglen ger fin kontrast mot vattnet. Ljusinsläpp från tre väderstreck låter ljuset flöda fritt och på hösten kompletteras det gärna med brasa i den väl tilltagna kaminen. I rummets förlängning finner vi matplats och kök. En fin ljusblå nyans ger karaktär och samtliga maskiner är noga utvalda med bl a häll från Neff och fläkt från Witt nersänkt i bänkskivan. Från köket nås uteplatsen med sol från lunch till solnedgång.

Tillbaka i huset tar vi den stilrena trappan upp och möts återigen av vyer som få lägen kan mäta sig med. Här finns master bedroom med generösa ytor och plats för sittgrupp. Panoramavyn från väst till öst sträcker sig från fälten, med skådespel i form av Österlens välkända solnedgångar, till havets ständiga skiftningar. Här finns även platsbyggd förvaring samt WC. I husets andra gavel finns ytterligare två sovrum med ett litet loft högst upp i nock. På tomten finns även ett separat hus med förråd och isolerat gästrum/arbetsrum.

Brantevik har en säregen fiskebykaraktär med det historiska fisket ständigt närvarande. I södra hamnen finns Branteviks fisk som erbjuder färsk fisk, rök och sillinläggningar samt servering. Förstklassig servering erbjuds också på diverse restauranger.

Via en av Österlens vackraste cykelbanor nås Simrishamn en liten bit bort för ytterligare service och folkliv, eller varför inte cykla vidare till Skillinge och vidare söderut i det Österlenska landskapet.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Kontakta mäklaren

Markus Hultman

Skeppsholmen Sotheby's International Realty
0739828004