Ludvigs väg 4

Brastad, Lysekil Se på karta

1 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Biarea
54 m²
Tomtarea
1 290 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1948
Driftkostnad
30 269 kr/år
Antal besök
6 843
Dagar på Hemnet
7

I natursköna Hjälmedal på Ludvigs väg ligger detta charmiga hus 1 1/2-planshus med källare från slutet av 40-talet som byggdes till och om i början av 90-talet. Den här fastigheten passar lika bra för dig som är ute efter ett permanentboende som ett fritidsboende som kan nyttjas året runt. I trädgården finns fruktträd och gott om utrymme för dig som kanske vill anlägga en egen köksträdgård. På fastigheten finns också garage. Fiber finns installerat.

På Ludvigs väg bor du med lugnt och skönt läge mitt i den vackra bohuslänska naturen med närhet till både hästhagar, hav samt vacker grönskande skog. Från bostaden är det bara några minuters gångväg till Hjälmedalsviken med sina bryggor och möjlighet till salta bad och i närområdet finns även de fina badplatserna i Vinbräcka och Govik.
Hjälmedal har ett mycket strategiskt läge för dig som vill utforska och njuta av Brastad och Lysekil med omnejd med dess många naturområden, badstränder, klippor, klätterklippor, bär- och svampskogar och vandringsleder. Brastad centrum når man enkelt med bil på ett par minuter och där det finns mataffärer, restauranger och annan service.

Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lysekil

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.