Skogsbovägen 6

Bredsand, Enköpings kommun Se på karta

4 195 000 kr

4 495 000 kr -7 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Biarea
52 m²
Tomtarea
1 820 m²
Byggår
2003
Driftkostnad
57 644 kr/år

På entréplan välkomnas man av en rymlig hall och i rummen på nedre plan är det ljusa med fina furugolv. Öppen planlösning mellan det charmiga köket med platsbyggt vitt kök och rostfria vitvaror. Vardagsrummet har stora spröjsade fönster med utgång till den fina altan delvis under tak och med direkt access till poolen och den fina insynsskyddade baksidan. På entréplanet finns ett sovrum med dubbeldörrar och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.
På övre plan är det också fina ljusa furugolv och det stora sovrummet med Mälarutsikt som har en smart lösning på "walk in closet". Detta rum kan med enkelhet avdelas till två sovrum om behovet finns. Ett mindre sovrum samt det stora helkaklade badrummet med både bubbelbadkar och dusch. Under huset finns det ett garage med fjärrport samt goda förvaringsmöjligheter.

På den stora härliga insynsskyddade tomten finns en bastustuga med vedeldad bastu samt en redskapsbod och ett charmigt växthus.

Bredsand Fagerudd är ett familjevänligt område med närhet till Mälaren, vackra promenadstråk och grönområden. Området har en fin badstrand, camping, mindre livsmedelsaffär och goda busskommunikationer till Enköping. Här har man även närhet till Klubbholmen där Enköpings seglar sällskap har sin hamn. Området är varierat med både fristående villor, fritidshus. Naturen som omgivningarna bjuder på är något utöver det vanliga. Här kan gammal som ung hitta sin egen favoritstig för en avkopplande promenad och här finns även en upplyst cykelväg från Fagerudd ända in till Enköping centrum.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

Kontakta mäklaren

Karin Sköld

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Mäklare Karin Sköld, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
070-760 51 59

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.