Strandvägen 21

Broby, Östra Göinge kommun Se på karta

1 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Biarea
115 m²
Tomtarea
1 064 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1966
Energiklass
D
Driftkostnad
42 500 kr/år

Nu kan vi på Svensk Fastighetsförmedling presentera denna underbara fastighet som är det perfekta valet för dig som längtar efter ett naturskönt läge med en harmonisk atmosfär. Med Helge Å som rinner bokstavligen utanför dörren kommer du att uppleva naturens skönhet och stillhet på första parkett.
Med sin smarta och genomtänkta planlösning erbjuder detta hem en optimal användning av utrymmet, vilket skapar en bekväm och harmonisk livsmiljö. Här kan du verkligen njuta av generösa utrymmen och leva utan begränsningar.
Varje rum är utformat med omsorg och precision för att ge dig den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil. De stora utrymmena skapar en känsla av rymd och öppenhet, samtidigt som de bevarar en mysig och inbjudande atmosfär.

Förutom de fantastiska inomhusutrymmena finns även en insynsskyddad trädgård som erbjuder en privat och fridfull oas. Här kan du njuta av lugna stunder utomhus, umgås med familj och vänner eller bara koppla av i din egen gröna oas. Trädgården är perfekt för att njuta av soliga dagar eller att arrangera grillkvällar och sociala tillställningar.
För den äventyrslystne finns det också fantastiska möjligheter till friluftsliv i området. Njut av långa promenader längs natursköna stigar med utsikt över Helge Å eller ge dig ut på spännande cykelturer i det omgivande landskapet. Här finns också möjligheter till fiske.

Välkommen att anmäla ditt intresse.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm

Kontakta mäklaren

Alexander Sjödin

Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Mäklare Alexander Sjödin, Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm