Kommande

Drottningdalsvägen 40

Brölunda, Norrtälje kommun Se på karta

4 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
1 331 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
43 800 kr/år
Kommande

Nu har du möjligheten att förvärva en nybyggd 1-plansvilla om 110 kvm i Drottningdal norr om Norrtälje. Detta hus är för den medvetna familjen som vill ha ett nytt hus och slippa lägga tid på renoveringar. Ett välbyggt hus med större fönster än normalt, takhöjd på 2,60 meter, fasadbelysning och vattenburen golvvärme i hela huset. Indraget kommunalt vatten och avlopp är ytterligare ett stort plus. Plan tomt om 1 331 kvm med fantastiska möjligheter för lek och spring för barnen. Huset har en spännande och smart planlösning med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Matplatsen delar naturligt av de öppna ytorna mellan kök och vardagsrum och skapar en trevlig social yta för att umgås med nära och kära. De fantastiska fönsterpartierna och skjutdörrarna i vardagsrum och kök skapar en trevlig känsla och ett fantastiskt ljusinsläpp. Det finns tre st sovrum, badrum, gästtoalett och tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

På baksidan av huset finns en stor trädäckad altan i sydostligt läge. Dubbelgarage med plats för två bilar och stor grusad uppfart framför garaget och huset. Tomten är grovplanerad - finplanering/plantering/gräsmatta av tomten lämnas till köparen att göra klart på egen hand efter tycke och smak. Huset är grundmålat i dagsläget - ägaren erbjuder sig att bekosta och utföra färdigmålning av huset (detta kan komma att utföras efter tillträdet beroende på när tillträdet sker).

Det här husets läge är perfekt för dig som vill ha det lantliga läget men ändå nära till de centrala delarna i Norrtälje. Fastigheten är belägen endast ca 15 minuter från Norrtälje. I Drottningdal finns både förskola och skola med årskurs F-6 samt fotbollsplaner, idrottshall och elljusspår. För den golfintresserade finns närbelägna Roslagens Golfklubb där det också finns en utomhuspadelbana.

Om du är intresserad av denna fastighet så anmäl ditt intresse för visning. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Fredrik Jöngren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Fredrik Jöngren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-231 15 94

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.