Kommande

Envägen 7

Brunna, Hedemora kommun Se på karta

1 190 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Biarea
85 m²
Tomtarea
908 m²
Byggår
1962
Kommande

Hjärtligt välkomna till Brunna, ett barnvänligt område utanför centrala Hedemora med promenadavstånd till badplats i Dalälven! Här förbereds försäljning av en trevlig enplansvilla med helkällare. Redan nu kan du skicka din intresseanmälan till oss. Vi erbjuder just dig en förhandsvisning, bilderna och planritning kommer att kompletteras inom kort. Kontakta Ibra Ibrahimi för mer info.
Bottenplan består av ett trevligt vardagsrum med stora fönsterpartier mot altanen, en mysig öppen spis med kassett, nya golv och öppen planlösning mot köksdelen. Härifrån når du den takade altanen på baksidan. Kök med matplats för upp till 6 personer, hel kyl och frys samt diskmaskin. Här hittar du även två mindre sovrum och ett master bedroom med inbyggda garderober. Badrum med våtrumsmatta och badkar. I källare hittar du spaavdelning med ett hörnbadkar, duschkabin och bastu. Pannrum med pelletspanna och fristående hyllor. Här finns även två rum, används som ett biorum respektive sovrum. Som tillbyggnad hittar du ett garage med platta på mark och stort förråd. En välskött tomt med päronträd, lekstuga, häckar och staket.
Brunna ligger nära södra infarten till Hedemora. Det är ett område med två olika ansikten. Runt Åsgatan, som för övrigt löper genom hela staden, möter du en utspridd bebyggelse med bland annat aktiva bondgårdar som ger karaktär åt sin omgivning. De renodlade villakvarteren i Backa en bit söderut ligger inbäddade i naturen närmast riksväg 70. Många Brunnabor har fri sikt ned mot den majestätiska Dalälven. Det är vilsamt att vandra ner mot fågeltornet och våtmarkerna vid Hovran någon kilometer bort, eller att sträcka ordentligt på benen de 3 kilometrarna söderut till vackra Grådö. Där finns en båthamn för dig som vill köra motorbåt eller paddla kanot – älven flyter lugnt ända ner till Avesta och även en god bit uppströms. Till livsmedelsbutiker och annan samhällsservice inne i själva staden Hedemora tar det 5–6 minuter per bil från Brunna. Närmaste förskola, Kristallen, ligger nära Hedemora vårdcentral, och för barn i årskurs 1–6 finns exempelvis Stureskolan i stadskärnan eller Fyrklövern i Åhagen.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora

Kontakta mäklaren

Ibra Ibrahimi

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
Mäklare Ibra Ibrahimi, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hedemora
0721807984

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.