Askallén 7

Bunkeflostrand, Malmö Se på karta

5 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
123 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
651 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
27 468 kr/år
Antal besök
7 834
Dagar på Hemnet
6

Bjurfors har återigen fått äran att presentera en fantastisk villa i barnvänliga och rofyllda Bunkeflostrand. Denna gång erbjuds en modern friköpt 1-plansvilla med öppna sällskapsytor där vardagsrum möter trädäck och insynsskyddad uppvuxen trädgård på soligt läge. Härliga sällskapsytor med taket öppet upp till nock och halvöppen planlösning ger huset en extra touch. Lättskött med låga driftkostnader!

Njut bland villakvarter i skiftande bebyggelse där 1920-tal möter nyproduktion i lugna och väl uppväxta smågator helt fritt från störande trafik.
Bostaden ligger i Bunkeflostrands norra del, inte långt ifrån Limhamn. På promenadavstånd ligger strandängarna och Öresundsbukten som ringar in Bunkeflostrands grönare delar. Här har vi en av Malmös trevligaste platser med cykelspår längs havet och löpspår för den uthålliga runt Lernacken.

Området är den optimala platsen för de som vill lämna citylivet men samtidigt ha det inom räckhåll. Det tar oss ca 15 minuter till city och ca 5 minuter till bron som leder oss till Köpenhamn.

Här har du även skolor och förskolor på gångavstånd samt promenadstråk och bekväm service på nära avstånd. Allt för att underlätta i den annars så stressiga vardagen.

Välkommen till detta trivsamma boende!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 20
    jan
    Ons 20 jan kl. 17:00–17:45
    Bokad visning. Anmälan krävs - via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.