Kommande

Våradonisvägen 7

Burgsvik samhälle, Gotlands kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
106 m²
Tomtarea
1 335 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
12 925 kr/år
Kommande

Burgsvik är ett omtyckt samhälle där stämningen är hög och ändå gemytlig. Den naturliga samlingsplatsen på somrarna är nere vid hamnen som i år har blommat upp extra mycket tack vare den återöppnade restaurangen Guldkaggen by Allegrine med kändiskocken Danyel Couet i spetsen. Med solnedgångar i havet och varma långgrunda bad blir sommarkvällarna oförglömliga. Längre ut på hamnbryggan kan du solbada och njuta på det nybyggda trädäcket, där finns badstegar, den fräscha havsbastun som man även kan hyra, och längst ut står hopptornet, en frekvent mötesplats för ungdomarna på kvällarna. Allt detta nås via en liten stig längs med vattenbrynet. Ett stenkast från hamnen ligger Burgsviks camping som har en utomhuspool och minigolfbana. En kort promenad tar er upp till centrum och populära Fiket där det bjuds på livemusik, och sushirestaurangen Busters med populär glassbar. I Burgsvik ligger också Grå Gåsen som är känt från "Så mycket bättre", lilla campingen med pool som är öppen för alla, en välsorterad matvarubutik, järnhandel, rökeri, bibliotek, gym m m. Lite längre bort på sudret finns den franska restaurangen Hamra Krog, nyöppnade Majstregården på sydspetsen som ligger insprängd i kalksten och ger sin kontinentala känsla.

Ni finner denna moderna villa/sommarhus i västerläge ner mot havet på en liten återvändsgata. Ägaren har med känsla och kärlek byggt med en stil och design som smälter in väl i den speciella naturen som både är karg och franskt skogslummig i Burgsvik. Taket är öppet upp i nock i hela bostaden. Inredningen går i dova lugna toner, i stora delar av bostaden är väggarna klädda med panel, rymden är slående då det är öppet upp i nock och med vackra fönster högt upp på gaveln blir ljusinsläppet fantastiskt. Havet utanför med de vackra solnedgångarna njuter ni av på det stora trädäcket och på hösten med de vilda höststormarna sitter ni inne och känner värmen från kaminen och tittar ut genom de stora glasdörrarna. Genuin oljad ekparkett i hela bostaden utom i entrén och badrummen. Hela bostaden har vattenburen golvvärme.

I hjärtat av bostaden är det stora trevliga sällskapsytor där hela familjen samlas. Runt den fina köksön hjälps ni åt, njuter sedan av långa middagar vid matplatsen och kopplar därefter av i soffhörnan. Köket är stilrent med sina mörkt betsade skåpluckor och bänkskivor i massiv ek. Det har all utrustning som gör tillvaron enkel och bekväm såsom spis, fläkt, kyl, frys och diskmaskin.

De tre sovrummen är målade och tapetserade i olika färger.

Det finns två fina badrum. Det stora badrummet är inrett med vitt kakel på väggarna och kalkstensgolv med golvvärme. Det inrymmer WC, tvättställ, dusch, bastu och ett fönster. Det andra lilla badrummet har vit panel på väggarna och även i taket och på golvet ligger ett grått klinkergolv, så även golvvärme. Här finns WC, tvättställ, fönster, tvättmaskin (2019) och torktumlare (2019).

En gäststuga på 32 kvm finns på tomten och är näst intill färdigställd. El och vatten är framdraget. Grundarbetet är klart såsom grävning, dränering, stommar m m. Isoleringen är så gott som klar. Bygglovet beviljar WC och dusch. Material till väggar och innerdörrar finns. Se bild.

Vid uppfarten finns ett bygglov för carport med förråd, 32 kvm. Pendang till gäststugan, d v s samma storlek och i linje med den. Grävt, dränerat, grusat och el klart. Där emellan kan man sätta plank och spaljé vilket kommer skapa avskildhet och vindskydd.

Den angränsande samfälligheten (S:95)

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Gotland

Kontakta mäklaren

Peter Tumegård

Bjurfors Gotland
Mäklare Peter Tumegård, Bjurfors Gotland
070-521 32 10

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.