Kommande

Fogdegatan 9A

Centrala Halmstad - Väster, Halmstads kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
299 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
32 519 kr/år
Kommande

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MER INFORMATION!

Låt oss presentera detta gedigna Townhouse på Fogdegatan 9A om 140 välplanerade kvadratmetrar. Ett perfekt boende för er som vill bo centralt, lättskött och med närhet till precis allt vad Halmstad har att erbjuda.

Interiört råder genomgående hög standard och ni som nya köpare bjuds på bland annat på ett fullutrustat kök med plats för matplats, nyrenoverad tvättstuga (-22), två fräscha badrum, tre stycken sovrum (samtliga på övre plan) och ett ljust allrum med naturlig plats för matsalsbord vid det charmiga burspråket.

Till huset hör en förtrollande innergård som är helt insynsskyddad - En riktig Oas! Trädäcket som ni når från vardagsrummet bjuder in till härliga grillkvällar och kanske en bekväm loungegrupp? Terassmarkis för skugga vid heta sommardagar - praktiskt! Vidare på innergården ligger ett stiligt skiffer - Både snyggt och praktiskt! På innergården hittar ni även det rymliga gästhuset med eget badrum och loft. Används med fördel till tonåringen eller kanske som ett kombinerat hemmakontor? Möjligheterna är många.

Detta är verkligen ett hus som bör upplevas på plats. Passa på innan någon annan hinner före – anmäl ert intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Halmstad

Kontakta mäklaren

Anders Nilsson Wall

Svenska Mäklarhuset Halmstad
Mäklare Anders Nilsson Wall, Svenska Mäklarhuset Halmstad
0768936605

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.