Vegagatan 39

Centrala Norrtälje, Norrtälje Se på karta

4 850 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Biarea
52 m²
Tomtarea
1 130 m²
Byggår
1922
Driftkostnad
30 905 kr/år
Antal besök
11 182
Dagar på Hemnet
18

Här kommer ett sällsynt tillfälle att förvärva en mycket trevlig villa med total area på 154 kvm i området Gransäter. Sedan säljarna förvärvade fastigheten 2016 har de lagt ner mycket tid och omsorg på att renovera huset. De invändiga ytskikten har fått sig ett ordentligt lyft och hela huset har genomgående under åren renoverats med den äldre charmen i behåll. Huset och dess interiör ger en enhetlig känsla då samtliga material - och färgval är omsorgsfullt utvalda. Från utedäcket kan ni sitta i ett soligt läge och studera båtarna som sveper förbi genom Norrtäljeviken.

När du gör entré in i huset möts du av den stora och öppna hallen, där du med enkelhet rymmer ytterkläder samt en trevlig loungemöbel om så önskas. Vidare kan du från hallen nå in till vardagsrum, nyrenoverat kök samt nyrenoverat duschrum. Vardagsrummet är väl tilltaget, vännerna kan samlas på denna umgängesyta och ha en lugn stund framför kaminen som installerades detta år. Köket som är nytt från 2018 erbjuder plats att tillaga en god måltid. Detaljen med murstocken synlig ovan spishällen i kombination med de vita profilerade köksluckorna ger ett trevligt och stilfullt intryck. Utöver att köket är en fröjd för ögat är det utrustat med kyl/frys, ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin samt inbyggd mikro. Här finns även matplats för ett sällskap på ca 4–6 personer att socialisera under måltidens gång. Duschrummet på entréplan renoverades under 2017. Övre plan når du genom den ståtliga trappan målad i en ljuvlig grå kulör. Övervåningen rymmer samtliga av de tre sovrummen som återfinns i huset. Golven av spontat virke i de tre sovrummen är både trevliga att beträda samt att vila ögonen på och ger ett fint helhetsintryck. Tänk dig att vakna upp och gå barfota på dessa golv! Vidare finns duschrum av större slag med både golvvärme och spotlights som höjer upplevelsen, detta byggdes under 2019. En trappa ner från entréplan återfinns källarplan med tvättstuga, matkällare och utrymme för förvaring eller hobbyverksamhet om det är av intresse.

Nuvarande ägare har gjort många stora renoveringar under de senaste åren. All el är genomgången, nya ledningar gällande vatten/avlopp, förbättrad ventilation, fiber installerat mm. Se längre ner i denna annons för en sammanställning av samtliga renoveringar.

Från fastigheten kan du blicka ut över Norrtäljeviken, där båtplatsen som ingår finns belägen. Ett stenkast från fastigheten återfinns det nya hamnområdet med restauranger och promenadstråk. Med närhet till både centrum och grönområden är detta ett mycket attraktivt läge, du når all tänkbar service på enbart ett par minuter.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen