Lindgatan 9

Centrumnära, Svedala Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
835 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
18 685 kr/år
Antal besök
4 338
Dagar på Hemnet
9

Stadsparken i Svedala, ett område som bebyggdes i huvudsak på 1950 och 1960-talet med gedigna stenvillor. Här är vi uppvuxna och känner till varenda sten. Därför är det med stort nöje att återigen få sälja en av dessa trevliga villor.

Villan är uppförd 1965 i ett plan och med inredningsbar vind. Villan förvärvades av nuvarande ägare i september 2017 och är omfattande renoverad av hantverkare år 2017-2019, värt att nämna är bl.a. helt nytt kök, helt nytt badrum, nya fönster samt nytt ekonomiskt uppvärmningssystem (värmepump luft/vatten)

I dag inrymmande stort vardagsrum (30 m²), helt nytt kök (2018) med matplats om 33 m² (avdelningsbart), 2 sovrum, helkaklat badrum, gästtoalett, grovkök/tvättstuga m.fl. utrymmen.

Till villan hör ett vidbyggt garage på 27 m² samt förrådsutrymmen.

Till fastigheten hör en härlig tomt om 835 m² med uppvuxen häck och fina träd. Här finns också ett nytt växthus för den som har odlingsintresse.

I området finns mycket bra gång- och cykelvägar och närhet till skolor, centrum och kommunikation.

Välkommen med din anmälan till visningen som äger rum söndagen den 24 januari från kl. 11:00. Välkommen att anmäla dig till en CORONA anpassad visning genom att boka din tid på vår hemsida: www.hoab.se.

Obs! Försäljningen sker på följande sätt:
Någon förhandsvisning kommer inte att äga rum och ej heller försäljning före utsatt visningsdag.
Säljaren undanber sig jämväl sk. dolda bud.

-o-o-o-O-o-o-o-

Denna fastighet är bara en av de fastigheter som vi har till försäljning för stunden och fler är i antågande. Äger du en speciell fastighet, välkommen att kontakta fastighetsmäklare Mikael Ottosson på 040-40 00 02 (direktnummer) för en konfidentiell handläggning.

Läs mer hos mäklaren
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.