Hjortstigen 15

Dalarö, Haninge Se på karta

4 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
2 280 m²
Byggår
2010
Driftkostnad
37 000 kr/år
Antal besök
4 749
Dagar på Hemnet
5

Varmt välkomna till Hjortstigen 15 och denna välskötta villa.
Gediget byggd, där varenda millimeter känns genomtänkt och välplanerad och ingenting har lämnats åt slumpen.

På entréplan finns hall med platsbyggd förvaring, ett helkaklat duschrum, ett stort sovrum, samt väl tilltaget kök. Från köket nås även stenlagd uteplats på husets baksida med solläge hela dagen. På källarplan finner vi en stor gillestuga, helkaklat badrum med badkar, väl tilltagen tvättstuga samt ett kontor/hobbyrum som kan nyttjas som ett extra sovrum. Vattenburen golvvärme på såväl entréplan som källarplan. Fiber finns indraget.

Fastigheten har även ett garage som idag nyttjas som orangeri, förberett för växthus intill, samt en mindre byggnad på tomten med renoveringsbehov.

Husets baksida är en riktig oas. Stor stenlagd uteplats med otaliga odlingsmöjligheter, utekök samt plats för både solstolar och matgrupp för härliga grillkvällar.

Borrad brunn samt minireningsverk för avlopp. Det finns en plan för utbyggnad av kommunalt vatten och avlopp i området. Mer information om detta finns hos kommunen.

Malmens samfällighetsförening har en egen badstrand samt båtplatser. Vägarna i området sköts av Vadvikens samfällighetsförening.

Dalarö är året-runt idyllen som har allt. Direktbussar till Haninge samt Globen. Förskolor, F-9 skola, välsorterad Ica butik, flertal restauranger, stränder, lekplats, strövområden, hotell & konferensanläggning som erbjuder golf, padel och spa, samt mycket mycket mer!

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Haninge

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.