Dalby 691

Dalby, Lunds kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
138 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
4 119 m²
Byggår
1890
Driftkostnad
55 009 kr/år

På lantligt läge - med närhet till såväl Lund som Dalby - finner du denna avstyckade gård som säljaren verkligen tagit hand om. Utsikten är vackert lantlig med vyer över intilliggande åkrar vilket gör det lätt att trivas. Boningshuset har totalrenoverats de senaste åren. Här har man bland mycket annat låtit den gamla stommen vara kvar men förstärkt med lättbetong på insidan för att huset ska kunna stå stabilt i många år framöver. I dag erbjuder huset två sovrum samt ett möjligt sovrum på ovanvåningen (behöver färdigställas. Förberett för ett badrum/wc). Vidare finns ett stort vardagsrum med öppet upp till nock, kök med maskinpark från 2018 med plats för större matbord, gäst wc, stort helkaklat badrum samt separat tvättstuga i pannrummet. Vattenburen golvvärme på bottenplan i hela huset samt garaget.

Utöver detta erbjuds en stor grusplan som precis som trädgården nyligen är dränerad. Här finns gott om plats för uppställning av fordon och/eller maskiner. Stallbyggnad och lada finns kvar med näst intill oändliga möjligheter att utveckla precis som du önskar. Verkstad, orangeri, ateljé eller gårdsförsäljning är några förslag. På grusplanen finns dessutom en verkstad som värms upp med huvudbyggnadens vattenburna uppvärmningssystem via en kulvert under grusplanen. Bakom stallet finns en stor uppställningsplats som är hårdgjord för att klara av tunga maskiner.

Även på tomten finns stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. Här finns möjligheter att skapa flera olika uteplatser med trädäck, rabatter och stensättningar. På baksidan av huset finns en liten damm.

Ett perfekt hus för den familj som kräver mycket plats samt för egenföretagaren. Välkommen till en välskött fastighet som får kreativiteten att flöda!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum

Kontakta mäklaren

Simon Wall Sanktnovius

Bjurfors Lund Centrum
Mäklare Simon Wall Sanktnovius, Bjurfors Lund Centrum
0739206692