Stenebyvägen 34

Dals Långed, Bengtsfors kommun Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
106 m²
Biarea
66 m²
Tomtarea
1 712 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
23 536 kr/år

Välkommen till Stenebyvägen 34 och denna trivsamma 1½-plans villa med 4 rum, varav 3 sovrum. Centralt och sjönära läge i Dals Långed med gångavstånd till både matbutik samt badplats.

Entréplan består av en välkomnande entré, hemtrevligt vardagsrum med braskamin och sällskapsdel i glasparti samt ett ombonat kök i lantlig stil med anslutande matplats.
På övervåningen finns 3 rymliga sovrum med förvaringsutrymmen och ett funktionellt badrum. På källarplan finns förvaringsutrymmen, tvättstuga samt pannrum. Uppvärmning via pelletspanna.

Bostaden är omgiven av en stor och luftig trädgårdstomt med mycket plats för barnlek, sociala aktiviteter samt egna trädgårdsodlingar. I anslutning till entrén finns ett inbjudande altandäck. Det finns även ett separat altandäck i trädgården med plats för trädgårdsmöbler. På tomten finns även ett äldre garage med plats för en bil. Tomten är angränsad till järnvägsspår.

Dals Långed är beläget cirka två mil söder om Bengtsfors. Här finns en mataffär, antik/loppisar samt caféer och några matställen. Orten har också förskola och grundskola upp till årskurs fem. Närhet till busshållplats med förbindelser till bland annat Bengtsfors, Åmål och Dals- Ed. Cirka 4 km från bostaden ligger den omtyckta herrgården Baldersnäs som bland annat har en välbesökt restaurang.
I Bengtsfors centrum finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, café och gym.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

Kontakta mäklaren

Elisabeth Jansson

Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
Mäklare Elisabeth Jansson, Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
0764921030