Furuvägen 8

Dalstorp, Tranemo kommun Se på karta

825 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
1 255 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1959
Energiklass
C
Driftkostnad
36 629 kr/år
Antal besök
2 325
Dagar på Hemnet
9

Nu har vi nöjet att presentera detta hemtrevliga och välvårdade hem i vackra Dalstorp. Detta 1 ½ -plans hus med källare, byggd i slutet av 50-talet, har vattenburen uppvärmning i form av fjärrvärme, en härlig altan i anslutning till sällskapsytorna, gott om förvarringsytor och en stor trädgårdstomt om 1255 kvadratmeter med plats för förslagsvis både studsmatta och fotbollsmål.

Potentialen är stor och för dig som vill sätta din egen prägel efter smak och tycke får du nu möjligheten till detta.

Dalstorp är ett otroligt vackert och levande samhälle med närhet till naturen och vatten. På en kort promenad tar du dig till Dalstorpasjön som erbjuder både bad- och fiskemöjlighet. Om du vill aktivera dig genom en promenad eller joggingtur runt sjön är det en sträcka på ca 7 km, den vackra Jälmåleden slingrar sig inte långt bort från hemmet. Centralt beläget finns här en innovativ mataffär, förskola och skola upp till årskurs 6 med även en lunchrestaurang, pizzeria och mysig blomsteraffär etc.

Dalstorp ligger med ca 25 minuters bilfärd till Ulricehamn som erbjuder all vardaglig service, medan de större städerna Borås och Jönköping nås inom 1 timmes bilfärd.

Hoppas vi ses på visningen, varmt välkommen att anmäla dig till denna.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Kontakta mäklaren

Cicilia Odenbrink

Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
Mäklare Cicilia Odenbrink, Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
0325-650803