Danviksvägen 1

Danvik, Oxelösunds kommun Se på karta

2 695 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
69 m²
Tomtarea
2 450 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
34 917 kr/år

Upptäck Danvik och denna fastighet på Danviksvägen 1. Ett behagligt lugn är vad du som ägare till denna fastighet kan förvänta dig med naturskönt läge och gångavstånd till hav och båtbrygga. Bostadshuset ligger med ett inbäddat läge på höjden med skogen som närmsta granne. Permanent eller fritidsboende - du väljer!

Ett charmigt hus som känns både ombonat och hemtrevligt. Interiören är fint uppdaterad och gör det enkelt för dig som köpare att direkt kunna bo in dig och känna trivsel. Huset inrymmer idag tre mysiga sovrum, smakfullt tillagningskök tillsammans med allrum som utgör den naturliga samlingsplatsen. Här finns både öppen spis med kassett och luft/luftvärmepump. Duschrum som är stilrent med tillgång till tvättmaskin och precis utanför är torktumlaren placerad bakom skjutdörrar. Allt välplanerat där ytorna tillvaratas på ett optimalt sätt. Kommunalt VA och fiber finns indraget.

Utemiljön är inbjudande där både soldyrkare och du som söker en skuggigare plats ska kunna känna dig tillfreds. För den trädgårdsintresserade finns möjlighet att överta nuvarande ägares intresse för odling och härlig grönska. På tomten finns förutom trädgårdsland och växthus även förråd (tilltänkt bastu), gästhus och ett äldre förråd. Båtplats ett stenkast från fastigheten via bryggförening, kostnad är 750kr/år. Området en riktig idyll som omfamnas av härlig natur, vacker skärgård och fina promenadvägar. Livskvalitét med stenkast till både båtplats och ett dopp i havet. Allt detta ca 5 min bilfärd till Oxelösunds kärna, 15 min från Nyköping och 1,5 h från Stockholm. En given plats för återhämtning där du kan njuta och ladda batterierna året om. Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Victoria Englund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Victoria Englund, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
0707-85 25 71