Sillmåsvägen 2

Digesgård, Falkenbergs kommun Se på karta

7 150 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
1 064 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
30 883 kr/år

Nu finns chansen att förvärva ett hus med ett oslagbart läge på första parkett med vidsträckt havsutsikt!
Här bor du med endast naturreservat framför dig mot havet, med fina promenadstråk och vackra vyer med havets brus alltid närvarande. Huset är välbevarat och bjuder på mycket charm med dess unika arkitektur. Villan, vilken är uppförd 1981, har endast haft en ägare och inrymmer bl.a. ett stort vardagsrum med braskamin och utgång till inglasat uterum, kök med matplats, duschrum/WC, två sovrum samt ett loft med fantastisk havsutsikt.
Altandäck på två sidor av huset där du på framsidan har en generös altan där du kan duka upp långbord för midsommarfest eller kräftskiva, och på baksidan av huset finner du en rymlig altan med plats för solstolar/loungemöbler och två trappsteg upp ett altandäck med plats för matgrupp med ett oslagbart läge.
Tomten om 1.064 kvm bjuder på en lättskött trädgård för barnens spring och lek, och grillkvällar på altanen. Här finns även ett garage med tillhörande carport, ett gästhus för övernattande gäster samt en friggebod.
I närområdet finns restaurang, närbutik, Glommens hamn och även cykelbana in till Falkenberg. I området finns också tillgång till fantastiska bad, vid bryggan rakt väster om villan eller längs den två kilometer långa sandstrand som förbinder Panneboudden med Glommen.
Den här chansen vill du inte missa!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg

Kontakta mäklaren

Johanna Ahlqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
Mäklare Johanna Ahlqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
0707-565226

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.