Drag 119

Drag, Kalmar Se på karta

5 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
138 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 161 m²
Byggår
2014
Driftkostnad
27 665 kr/år
Antal besök
18 686
Dagar på Hemnet
17

Med häpnadsväckande utsikt över Kalmarsund kan vi nu erbjuda denna fullständigt ljuvliga enplansvilla med bästa solläge och egen brygga! Unikt tillfälle till drömboende med fantastisk utemiljö året om - här kan du följa årstidernas skiftningar och det fantastiska djur- och fågelliv som rör sig runtom fastigheten.

Den praktiska och luftigt planerade enplansvillan arkitektritades just för denna plats och uppfördes 2014 med tillhörande carport och inreddes med sköna ytor för social samvaro, utrymme för kontor, avkoppling samt tre bra sovrum. Nyligen installerades en mysig och effektiv kakelugn i matt svart kakel av märket Gabriel samt en äkta jacuzzi för ytterligare livskvalitet. Från kök och vardagsrum nås access till generöst trädäck av sibirisk lärk som sträcker sig längs strandlinjen. Här njuter du sol från morgon till kväll och fylls av magiska solnedgångar. Några trappsteg ned nås bryggan.

Här bor du i en avslappnande miljö som präglas av havet. Perfekt närhet till service, aktiviteter, skola och förskola samtidigt som känslan är privat. Busskommunikation finns. Med bil når du Kalmar på ca 15 min. Fiber finns såklart indraget!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Kalmar