Edsås Pallbergsvägen

Edsås, Alingsås kommun Se på karta

4 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
129 m²
Biarea
68 m²
Tomtarea
1 249 m²

Nu erbjuds möjlighet att förverkliga er dröm om en ny bostad med fantastisk sjöutsikt över sjön Färgen i Edsås.

Här finns nu fyra villatomter som skall bebyggas med 1-plans eller 1,5-plansvillor av modellerna Fanny, Henrik eller Linnea från Älvsbyhus. Tomterna är ca 1 200 kvm stora. Edsås är ett vackert och trivsamt område strax utanför Alingsås. Tomterna ligger omringat av idyllisk natur, gärdsgårdar och skog. Två minuters promenad bort ligger busshållplatsen som har regelbundna bussar till Alingsås. Lygnared Camping ligger en cykeltur bort och där erbjuds full sommaraktivitet, restaurang och kiosk och det tar ca 10 minuter med bil till Alingsås centrum.

1,5-plansvillan Hendrik erbjuder en trevlig och genomtänkt planlösning med välkomnande entré, kök- matsalsplats och vardagsrum med öppen, social planlösning, tre sovrum, badrum med dusch samt en tvätt-/klädvårdsavdelning. Den inredningsbara övervåningen är väl förberedd med trappa upp, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för vvs, el, data och tv, vilket gör att kostnaden kan hållas nere vid önskemål om att bygga en övervåning. Boarean är 129 kvm + 68 kvm.

1,5-plansvillan Fanny erbjuder en trevlig och genomtänkt planlösning med välkomnande entré, kök- matsalsplats och vardagsrum i vinkel med öppen, social planlösning, två sovrum och gott om plats för ett tredje om så önskas, badrum med dusch samt en tvätt-/klädvårdsavdelning. Den inredningsbara övervåningen är väl förberedd med trappa upp, fönster, underlagsgolv samt förberedelser för vvs, el, data och tv, vilket gör att kostnaden kan hållas nere vid önskemål om att bygga en övervåning. Boarean är 107 kvm + 56 kvm.

Utgångspriset är ink. tomtpris och kostnaden för totalentreprenaden, ink. markarbete, fiber, V/A etc.

Att köpa ett nyckelfärdigt hus med totalentreprenad är det perfekta valet för dig som vill ha ett nytt inflyttningsklart hus utan att behöva ta ansvar för byggprojektet själv. Det är ett tryggt alternativ där du slipper överraskningar och oväntade kostnader under byggprocessen. Husleverantören har ansvaret för hela husbygget, från grundläggning av standardgrund till färdigt hus. Att köpa ett nyckelfärdigt hus från Älvsbyhus innebär att huset levereras inflyttningsklart, det betyder att såväl tapetsering som målning är klart invändigt, el och vvs är installerat och alla hushållsmaskiner som spis, diskmaskin, kyl och frys är färdiga att använda - enklare kan det inte bli.

Annonserna för alla fyra tomter hittar ni på vår hemsida.

Välkomna att själva åka till tomterna när det passar för att känna in platsen och önskar ni visning av mäklaren så bokar vi en tid.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

Kontakta mäklaren

Amanda Bergman.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
Mäklare Amanda Bergman., Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
0701491000