Järnbrottsgatan 31

Ekebäck, Göteborg Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
815 m²
Byggår
1924
Driftkostnad
38 187 kr/år

Välkomna upp på höjderna i idylliska Ekebäck och till ett harmoniskt och barnvänligt boende i ett lugnt och mysigt område med skärgårdskänsla och ljuvliga trädgårdar.

Här erbjuds ett av Ekebäcks äldsta hus, en gemytlig villa och soldränkt grön oas full av grönska och vacker blomsterprakt sedan huset var ungt. En högt belägen idyll med ljuvlig trädgårdstomt om hela 815 kvm och ett mysigt hus som ursprungligen uppfördes 1924. Ett rofyllt och harmoniskt boende med stor potential, äldre charm och väldisponerade ytor. En lugn och härlig plats för barn att bo och växa upp på, med massor av grönytor och gömställen att leka och ha skoj på. Här bor ni i lantlig miljö mitt i storstaden, omgivna av grönska, med grusgångar, murar och uteplatser anlagda på gammalt vis. Dessutom finns det mängder med fruktträd och bärbuskar, sköna trädgårdsrum och många vackra ställen omgivna av grönska där det alltid finns någon solig eller skuggad plats att slå sig ner och koppla av på. Här bor ni ett stenkast från förskolan och med bekvämt gångavstånd till Dalaskolan, kommunikationer, frilufts- och grönområden.
Välkommen att bo och trivas i Ekebäck och till en barnvänlig idyll med härlig trädgård, uteplatser och sköna uterum dit solen når från morgon till kväll.

1 ½ plans villa om totalt lite drygt 90 kvm, fördelat på 4 r.o.k, varav 3 sovrum. Dessutom källare, ca 30 kvadratmeter golvyta, innehåller bl.a tvättstuga och förråds/förvaringsytor.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster

Visningstider

  • 29
    mar
    Imorgon kl. 12:15–13:00
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.