Ekhagsvägen 2

Ekeby-Almby, Örebro Karta & restider

3 550 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Nybyggd enplansvilla i populära Ekeby-Almby. Härlig planlösning med generösa sällskapsutrymmen i kök, matplats och vardagsrum, med stora fönsterpartier och tak till nock med inbyggda spottar. Avskild sovrumsavdelning med tre fina sovrum, varav det större har badrum "en suite". Genomgående parkettgolv med golvvärme samt två helkaklade badrum med vattenburen golvvärme. Uppvärmning och varmvatten från effektiv frånluftsvärmepump.

Påkostad med smidiga kodlås till entrédörrarna, snygg fasadbelysning och tvättstuga utrustad med vitvaror från Bosch. Frikostigt med nätverks- och TV-uttag i huset. Fiber finns i tomtgränsen och kanalisation för fiberkabel redan indragen i huset. Förberett för eldragning ur huset, till eventuellt förråd/garage/gäststuga.

Bra läge intill både förskola, skola och busshållplats trafikerad med täta turer. Vackra Ekeby Ekhage naturreservat som närmsta granne och Ekeby Dreve naturreservat på udde i Hjälmaren några hundra meter bort. Trehundra meter till idrottsplats med fotbolls- och tennisplan, liksom till pulkabacke och damm som spolas för skridskoåkning. En kilometer till Ekebyvikens småbåtshamn med iläggningsplats och sommarkiosk.

Stor tomt med hela 50 procents byggrätt och möjlighet till avstyckning. Välkommen!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
130 m²
Tomtarea
1 495 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
23 600 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Ekhagsvägen 2 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 550 000 kr
Driftkostnad
23 600 kr/år

Statistik

8 017
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 17 dagar sedan, den 8 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips