Marielundsvägen 39

Adelsö, Ekerö kommun Se på karta

5 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
3 029 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
29 500 kr/år

Centralt på planeras nyproduktion av ett rymligt 1-planshus i modern stil med sjönära läge och med bekvämt gångavstånd till färjan mot Munsö.

Huset är mycket trevligt och funktionellt disponerat. Via en rymlig och välkomnande hall med grått klinkergolv kommer man vidare in till husets fantastiska sällskapsdel med vacker askparkett på golvet. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna och här erbjuds en takhöjd som på vissa delar är på närmare 3,5 meter. Sällskapsdelen är synnerligen genomtänkt och inbjuder verkligen till social samvaro där kök med köksö, naturlig matplats och vardagsrumsdel ligger med en härligt öppen planlösning. Utanför terrassdörrarna sträcker sig ett generöst trädäck längs huset hela sida. Köket har vita kökssnickerier, spis och ugn i rostfritt utförande, rostfri fläkt i en modern design, inbyggd micro, diskmaskin samt kyl och frys. Master Bedroom med klädkammare och eget badrum. Huset erbjuder dessutom ytterligare två rymliga sovrum, duschrum samt tvättstuga.

Stor härlig tomt på över 3 000 kvm med barnvänligt och ostört läge och med skogen som närmsta granne. Det är som nämnts nära gångavstånd till färjan men även till den välskötta livsmedelsbutiken som finns på Adelsö. Från färjan är den goda allmänna kommunikationer mot Ekerö centrum och vidare mot Brommaplan.

OBS! Fastigheten kommer att säljas som obebyggd tomt med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas med nuvarande ägare om att uppföra huvudbyggnad och carport med förrådsdel i enlighet med denna objektsbeskrivning. Priset avser både tomt och nyckelfärdigt hus med tillhörande komplementsbyggnad. Huset beräknas kunna vara klart under maj-juni 2022.

Kontakta mäklaren för ytterligare information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Kontakta mäklaren

Martin Larsson

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Mäklare Martin Larsson, Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
+46708300161