1 800 000 kr
VillaVilla

På populära Emaus finner ni denna eleganta 60-talsvilla i toppskick. Smakfullt renoverade och välplanerade ytor om 125 kvm boarea samt biarea 149 kvm. Generösa sällskapsutrymmen och 2 sovrum på det övre planet samt tre sovrum/gästrum på källarplanet. Huset är smakfullt inrett med ett stort härligt kök och vitvaror och skåpinredning av högsta klass. Snyggt badrum. Tvättstuga och torkrum i källaren. En stor uteplats pryder trädgårdstomten. Hela bostaden ger ett mycket gott intryck. En villa gjord för den stora familjen med möjlighet till 5 sovrum.

Ett mycket bra läge i Hedemora med Stadsbergets fina strövområden och promenadvägarna runt sjöarna.

Hedemora är Dalarnas äldsta stad och ligger centralt i en befolkningstät region i södra Dalarna. Riksväg 70 passerar Hedemora och är en pulsåder för trafiken mellan Mälardalen och Dalarna. Hedemora erbjuder ett rikt kulturliv och närhet till naturen. För ytterligare information om Hedemora kommun se deras utmärkta hemsida www.hedemora.se .

För en aktiv fritid så ligger den populära skidanläggningen Romme Alpin på ett avstånd om 40 minuter. Romme Alpin erbjuder 19 kilometer pist och toppmoderna 6-stolsliftar för varierad skidåkning.Se www.rommealpin.se. Det finns flera golfbanor i närområdet. Avesta och Säter erbjuder mycket fina 18-hålsbanor. Hedemora med sin trevliga 9-hålsbana är mycket bra alternativ, inget krångel med att boka tider, aldrig kö, spela när du vill och har tid.

Borlänge når man på c:a en halvtimme med bil och till Falun tar du dig också på c:a 30 minuter. Hedemora ligger inom bekvämt avstånd från Stockholm. En bilresa från Stockholm till Hedemora tar c:a 2 timmar. Väl utbyggd tågtrafik Stockholms Central-Hedemora 1,50 H. Arlanda-Hedemora 1,30 H.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
125 m²
Biarea
149 m²
Tomtarea
848 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
53 045 kr/år
Byggår
1966
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Linvägen 17 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 800 000 kr
Driftkostnad
53 045 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

11 565
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 73 dagar sedan, den 6 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips