Apelgatan 1

Enköping, Enköpings kommun Se på karta

3 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
4 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
583,7 m²
Byggår
1971
Tomträttsavgäld
22 904 kr/år

Hus centralt med stora sociala ytor och täljstenskamin!

Utmed Åpromenaden ligger denna fastighet längst ner på Lillsidan i ett väldigt centralt läge och bara ett stenkast från både Nya Munksundsskolan och Enöglaskolan.

Mycket är gjort i huset sista tiden. Badrummet och gästtoaletten och nyrenoverade. Likaså har alla rum, förutom sovrummen och groventrén, fått nya eller renoverade golv och nya golvlister.
Huset har mycket stora sociala ytor. Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning men man har ändå avskildhet då rummen ligger i vinklar. Mitt i här står en stor täljstenskamin. Det är ju inte bara väldigt mysigt utan även mycket bra i dessa tider!
Köket är gediget i trä och med stenskivor.

Baksidan är lummig och insynsskyddad och på tomten har man även en flaggstång som är så charmigt. Både insidan och utsidan har stor potential och läget är kanon!

Behöver man fler rum går det exempelvis att bygga om garage- och /eller förrådsdelen.

I området sker ett generationsskifte och här finns nu gott om barnfamiljer igen. Runt hörnet ligger den fina lekplatsen Öriket som är kul för både små och större barn. Läget är även perfekt för tonårsbarnen med nära till Westerlundska gymnasiet. I området är en ny Ica -butik under uppförande.
I närområdet finns flera idrottsplatser. Närmast ligger Enavallens idrottsplats men det är även nära till Korsängsfälten med både Rugbyarena och många fotbollsplaner. Där ligger också Ishallen och nybyggda Pepparrotsbadet.

Här bor väldigt trevligt med Åpromenden utanför och Enköpings vackra parker runt hörnet. Välkommen till Apelgatan 1!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Enköping

Kontakta mäklaren

Jonas Ackelman

Svensk Fastighetsförmedling Enköping
Mäklare Jonas Ackelman, Svensk Fastighetsförmedling Enköping
+46706999897