Kommande

Långgatan 21

Enköping, Enköpings kommun Se på karta

3 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Biarea
56 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1939
Driftkostnad
40 140 kr/år
Kommande

Central fristående villa på trevliga Sankt Ilian med stor potential! På Långgatan 21 hittar du denna villa om ca 110 kvm med garage och med trädgård i sydvästläge. Sankt Ilian är ett äldre trevligt villakvarter och trots att det är så centralt är gatan lugn. Närhet till flera skolor, förskolor och lekparker. Trädgården är uppvuxen och jättetrevlig med fruktträd och gott om plats för lek och spring. Den är i alldeles lagom storlek om 928 kvm. Tänk en stor terrass med kanske en jacuzzi eller pool i framtiden eller både och. Bara fantasin sätter gränserna. Uppfarten är rymlig med plats för två bilar och här har du också ett fristående garage som idag är så populärt igen.
Huset är i behov av renovering så här kan du med gott samvete göra om det du vill och sätta in nytt, precis så som du drömt om. Huset har trots sin storlek mycket gott om förvaring för utöver sina två plan om ca 110 kvm finns en hel källare med bastu, dusch, tvättstuga , rymlig matkällare samt två rum för förvaring/förråd. Även hallen i källaren är stor och kan inredas väldigt praktiskt. Sedan finns det en hel vind som idag har landgångar.
Det finns två toaletter på vardera plan och duschen är i källaren.
Huset skall besiktas inom kort.

Vill du bo i ett äldre villakvarter nästan mitt i stan och är sugen på att sätta tänderna i ett hus med stor potential att bli hur mysigt som helst är detta ett oslagbart läge! Att bo Långgatan 21 är att bo nära till allt.
Kontakta mäklaren för mer info.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Enköping

Kontakta mäklaren

Adrian Tangen Fällman

Svensk Fastighetsförmedling Enköping
Mäklare Adrian Tangen Fällman, Svensk Fastighetsförmedling Enköping
0767868404

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.