Nygårdsvägen 9

Eslöv Kungshult, Eslövs kommun Se på karta

2 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
109 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
700 m²
Byggår
1940
Energiklass
G
Driftkostnad
59 606 kr/år
Antal besök
5 336
Dagar på Hemnet
28

Välkommen till Nygårdsvägen 9 med bra läge i Kungshult!
I Kungshult bor du med naturen runt knuten och med bra pendlingsläge, perfekt för dig som vill bo lantligt även om du jobbar i stan!

I entréplan finns en rymlig hall som leder vidare till ett stort vardagsrum. Köket är ljust och leder vidare till TV-rum/sovrum. Från köket nås även en groventré samt badrum med dusch. Från groventrén tar man sig vidare till källaren, samt till uterummet och vidare ut till trädgården. I källarplan finns pannrum och tvättstuga. Från entréhallen kommer man upp till ovanplan med ett stort allrum, sovrum och toalett. Välskött och mysig trädgård med stor grusbelagt uppfart och garage med förrådsdel.

Kungshult är en av de minsta byarna i Eslövs kommun. Bra pendlingsavstånd med endast 5 km till Eslövs stadsgräns, samt bra pendlingsmöjligheter till Lund/Malmö via E22 med påfart vid trafikplats Roslöv via Skarhult. Vid väg 17 finns busshållplatsen för buss 474 som går till Eslöv/Hörby. Mitt i byn finns en bilverkstad för både stora och små reparationer. Med cirka 5km till det nya handelsområdet Flygstaden vid infarten till Eslöv har man nära till att storhandla matvaror för veckan eller nya möbler till sin bostad. Där hittar du även apotek, gym samt restauranger. Behöver man lite mindre finns det en liten affär med postombud i Stehag, där det även finns pizzeria, bykrog, trädgårdsbutik, frisör och bygghandel.

I grannbyn, Östra Strö, finns förskolan Änglagård och en liten mysig landsbygdsskola med elever F-3 där de flesta barn i Kungshult går. För elever som ska till Östra Strö eller Eslöv går det skolbuss varje dag från busshållplatsen på Gamla vägen. Det finns även en idrottsplats i byn som drivs av Kungshults idrottsklubb (KIK). De har i huvudsak knattefotboll men arrangerar även andra återkommande aktiviteter. Klubbhuset används även för andra aktiviteter såsom byalagsmöten, midsommarfirande mm.

Säljarens ord:
Kungshult har alltid haft en fin bykänsla. Nära till skogspromenader. För vår del hr vi båda alltid trivts med trädgård och blommor. Nära till service i Eslöv men även Lund, Höör och Hörby. Bra bussförbindelser. I Kungshult har de sista åren blivit en by där många barnfamiljer flyttat in och blivit en levande men ändå lugn by.

Välkommen till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

Kontakta mäklaren

Jenny Fransén

Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
Mäklare Jenny Fransén, Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
+46725784581