Baldersvägen 8

Eslöv Trollsjön, Eslövs kommun Se på karta

2 975 000 kr

3 495 000 kr -15 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1 163 m²
Byggår
1957
Energiklass
E
Driftkostnad
42 978 kr/år

Välkommen till Baldersvägen 8!

Gedigen villa uppförd 1957 och med ett toppenläge mitt i Trollsjöområdet. Belägen på stor hörntomt i natursköna omgivningar. Trollsjöparken är ett fint naturområde med lekplatser, frisbeegolfbana, servering under sommarmånaderna, skolor, förskolor och andra sportaktiviteter såsom idrottsplaner och idrottshall. På sjön är det populärt att åka skridskor kalla vinterdagar.
Till centrum och stationen promenerar man på ca 10 minuter.

Huset har trevliga originaldetaljer kvar med bland annat fiskbensparkett och vacker trappa till ovanvåningen.
Planlösningen är fördelad på entréhall, klädkammare, hall med vackert svängd trappa till ovanvåningen, matrum i fil med vardagsrummet och ytterligare ett rum som leder vidare ut till altanen/verandan och trädgården. Ovanplan med hall, badrum, två sovrum varav ett har två stora sidovindar. Källare med förrådsrum/arbetsrum/hall, allrum, tvättstuga och fd pannrummet är ett perfekt rum till förvaring. Garaget är i källarplanet.

Nuvarande ägare har uppskattat den härliga och stora trädgården med lekytor, avskilt och fritt från insyn på baksidan med häckar. Trädgården blir extra fin på sommaren med all grönska, djurliv och ligger i söder/väster läge. På den öppna och ljusa altanen/verandan har man haft många trevliga fikastunder. Ett ytterligare plus är att det finns gott med plats för familjens bilar.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv

Kontakta mäklaren

Bodil Hedenborg

Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
Mäklare Bodil Hedenborg, Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
+46706904011