Digesgårdsringen 65

Falkenberg Se på karta

2 475 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
638 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
16 514 kr/år

Med ett attraktivt och havsnära läge mellan Falkenberg och Varberg finner du detta fritidshus byggt 1987 med ett fint uterum. Här kan du njuta av årstidernas växlingar, stillheten på vintern och livet och rörelsen under sommarmånaderna. Här har varje årstid sin tjustning. Det allra bästa är den korta och avkopplande promenad till den långgrunda och barnvänliga sandstranden.

Invändigt finner du ett rymligt kök, tre sovrum samt en storstuga med en härlig kamin för mysiga höstkvällar samt utgång till det inglasade uterummet. Tomten är lättskött och delvis insynsskyddad mot grannar med gott om plats för barnens spring och lek på gräsmattan som omringar fritidshuset. Här finns ett flertal uteplatser såsom verandan på framsidan, den stensatta grillplatsen med öppen spis samt det härliga uterummet med anslutande altan. Här är dessutom robotgräsklipparen redan installerad. Vill du bo bekvämt på några minuters gångavstånd till stranden så är du varmt välkommen till detta trivsamma område.

På promenadavstånd från huset utmed havet ligger Glommen med sin pittoreska fiskehamn, närbutik och Glommens fiskekrog. Glommen är ett expansivt och charmigt kustsamhälle. Under sommaren lever samhället upp och lockar turister från när och fjärran.

Du når Falkenbergs centrum på en kvart med bilen och nuförtiden cyklar du in till stan på separat cykelbana.
Välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg