Södersvedsvägen 7

Fjällboholmar, Norrtälje kommun Se på karta

1 595 000 kr

1 795 000 kr -11 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
57 m²
Tomtarea
2 193 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1984
Driftkostnad
13 248 kr/år

Varmt välkomna till Södersvedsvägen 7 och detta vinterbonade fritidshus på 57 kvm med gästhus. Tomten på 2 193 kvm inbjuder till sommarens alla lekar och sammankomster. Fritidshuset är fördelat på ett större sovrum samt två mindre sovhytter med våningssängar så sovplatser finns det gott om och även ute i gästhuset.

Fjällboholmar är perfekt för dig som letar efter ett fritidsboende långt bort från stadspulsen men samtidigt vill ha närhet till det mest nödvändiga. Badplatsen och klipporna vid Ålands hav ligger inom gångavstånd och i området finns vackra grönområden och trevliga promenadstråk. I Grisslehamn finns även mataffär, fina caféer och restauranger, närhet till Ålands hav med fina bad och kustremsor med vackra klippor. I Grisslehamns marina finns det även möjlighet att hyra båtplats. Från Grisslehamn kan du ta en tur till Åland med Eckerölinjen eller unna dig ett besök på omtyckta Hotell Havsbaden. Med cykel tar det ca 30 min till Grisslehamn och med bil tar det endast 9 min.

Samfälligheten Fjällboholmar har en privat sandstrand vid Centrumanläggningen och det finns massvis med klippor att utforska och bada ifrån längs kusten. Centrumanläggningen har duschar, bastu och tvättstuga. Det finns även lekplats och plats för att utöva flertalet bollsporter samt två tennisbanor medlemmar kan boka in sig på. Här anordnas även bland annat midsommarfirande och högsommarfest.
Du kan läsa mer samfälligheten här: https://samfjallboholmar.se/

Välkommen till Fjällboholmar, Väddö och Grisslehamn!

Vintertid finns det tappningsställen i samfälligheten för vatten.

Efter anmärkning på besiktning med Anticimex har Grisslehamns rör besiktigat och inte hittat någon läcka (s.11 i bes. protokoll). Offert för omläggning av tak ligger under dokument.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Jennie Ulland

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Jennie Ulland, Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
+46720629910