Accepterat pris- Ryavägen 4

Fjällbostrand, Norrtälje kommun Se på karta

2 200 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
61 m²
Tomtarea
2 126 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
20 900 kr/år

Äntligen är den här! fritidshuset i premanetstandrad som rymmer hela familjen med bekvämt avstånd till natur, havet, badstrand och allmän service. Detta vill du inte missa!

I omtycka och barnvänliga fjällbostrand möts du av ett välskött område med trevliga stugor. På Ryavägen 4 erbjuds nu en stuga om väldisponerade 61m² med året runt standard. Tre sovrum vara av ett "master bedroom" samt gäststuga med plats för ytligare bäddar. Sobert helkaklat badrum med vattentoalett, duschkabin samt tvättmaskin. Charmig och praktiskt kök med matplats. Stor och luftig storstuga med plats för soffgrupp, TV-möbel samt mysfaktorn braskamin. Från storstugan når du till altanen som är under tak som leder dig vidare till den mycket trevliga inglasade uteplatsen med utgång till tomten. Den inglasade uteplatsen är om ca 15m² och förlänger höst/vår säsongen, här finns det plats för matbord och soffgrupp. Gäststuga om 15m² med plats för bäddar samt förvaringsmöjlighet. Förråd vid entrésidan och teknikrum på norra delen. Fiber går att ansluta sig till i området.

På en trevlig promenad om ca 10 minuter via området och vacker natur når du det populära badet Kvarnsand, med både badstrand och klippbad. Om du önskar mer klippbad så når du Tullviken på en promenad om ca 15 minuter.

Mycket välskött samfällighetsförening som har skött om både föreningen och området med bravur. Barnvänligt området med närhet till havet och natur.

Fjällbostrand är en strategisk plats för familjen, som ligger mitt mellan orterna Hallstavik, Grisslehamn och Älmsta. Du når till allmän service och flertalet aktiviteter för familjen via en 30- 40minuters cykeltur eller en kort bilfärd på ca 15-20 minuter, Hallstavik t.ex. har ett barnvänligt och omtyckt utomhusbad. Från Grisslehamn går Eckerölinjen till Åland och i Älmsta finns en välsorterad ICA- butik. I Älmsta finns också busstation med bra kommunikationer till både Norrtälje, Stockholm och Grisslehamn, närmaste busshållplats ligger 2,8 km (Djupmyran) från fastigheten och tar dig vidare till Grisslehamn, Älmsta eller Norrtälje.
Distans:
- Grisslehamn 5,4 km
- Älmsta 13 km
- Hallstavik ca 22 km

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sin fantastiska natur, välbevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och avslutar i Grisslehamn. Här kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Ta chansen innan någon annan gör det - vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Niklas Davidsson

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Niklas Davidsson, Mäklarhuset Norrtälje
072-364 18 43

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.