Kommande

Altuna Billerstena 5

Fjärdhundra, Enköpings kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
160 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
4,5 ha
Kommande

En helt unik fastighet om 91 376 kvm med en egen sjö om ca 4700 kvm och flera hus för uthyrning med möjlighet till bra intäkter.
Huvudbyggnaden består av ett hus om ca 198 kvm från Trivselhus byggt 2008. Huset ligger på en höjd med fantastisk utsikt både mot din egen sjö och Altunas många stora gårdar, ängar och åkrar.
På andra sidan sjön ligger två uthyrningshus om 70 kvm styck byggda 2016.
På fastigheten har du även två fina sommartorp om ca 40 kvm styck som är byggda runt början 1900-talet.
Här finns också en stor maskinhall på 15x30 m byggd 2012, en timrad sjöstuga och en härlig brygga

Fastigheten ligger omgiven av en mycket fin natur. Från stora vägen kör du en liten bit upp förbi flera fina hästgårdar och när du kommer högst upp på höjden öppnas det upp som en egen dal och här ligger fastigheten Altuna Billerstena 5 med sin egen sjö och ett antal hus runtomkring sjön.
Sjön är konstgjort om nästan 5 hektar som idag även har EU-bidrag. Sjön är 2,70 m djup i mitten och här finns både regnbåge och abborre.

Förutom hyresintäkterna idag finns det också möjlighet att stycka av en tomt som ligger i fint läge med utsikt över sjön.

Detta ställe måste upplevad på plats, bilder kan inte göra fastigheten rättvisa för det är en mycket härlig känsla när man kommer upp till Altuna Billerstena 5. Axlarna åker verkligen ner och lugnet och känslan av att vara tillfreds kommer i samma stund.

Lite om trakten. Här bor du i en mycket levande landsbygd. Har ni mindre barn så är läget jättebra med bara ca 1 mil till samhället Fjärdhundra med bland annat Fjärdhundraskolan som är en F-9-skola. En helt ny skatepark finns också. Här ligger populära Fjärdhundrabadet med tre tempererade bassänger, omklädningsrum, dusch & bastu. Tennisbana, beachvolley och grönytor för lek och skoj. På vintern är det inte långt till Skattmansöbacken som ligger i natursköna Skattmansöådalen. Här hittar du den familjevänliga skidbacken som erbjuder en vänlig skidupplevelse för hela familjen.
Läs om Fjärdhundraland på www.fjardhundraland.se så får du en fin bild av bygden och dess engagemanget runt omkring.

I Fjärdhundra finns matbutik med det nödvändigaste.

Fler bilder och information kommer under våren!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Enköping

Kontakta mäklaren

Jonas Ackelman

Svensk Fastighetsförmedling Enköping
Mäklare Jonas Ackelman, Svensk Fastighetsförmedling Enköping
+46706999897

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.