Ubbaredsvägen 16

Floda - Öijared, Lerum Se på karta

4 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
2 512 m²
Byggår
1941
Driftkostnad
25 200 kr/år
Antal besök
8 321
Dagar på Hemnet
7

Fantastiskt fin åretruntbostad med mycket atmosfär och ett gott skick. Stort kök med modern inredning och mycket förvaring, där den inmurade järnspisen pryder sin plats men den används inte. Ljust och trevligt vardagsrum med braskamin som är i bruk och därefter följer ännu ett stort rum som idag används som sovrum men som självklart kan användas som sällskapsrum. På entréplan ligger ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin.

En trappa upp kommer vi till ett hemtrevligt allrum med bevarat trägolv och utgång till en stor balkong med fint utsiktsläge. Sovrum med vitmålat trägolv och plats för dubbelsäng. Bra förvaring i sidovindsutrymme. Källare finns under en del av huset och den nås inifrån entréhallen.

Bostadens före detta lada har inretts till bostad och är numera en separat fastighet, vilken även den är till salu. Se mer i annonsen för Ubbaredsvägen 16B.

Bygglov finns beviljat för att bygga en gäststuga på 38 kvm där den gamla vedboden står idag. Ny egen väg fram till byggnaden är redan anlagd och vatten/el/avlopp är förberett. Bygglovet behöver kompletteras om man vill bygga ett badrum.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lerum

Kontakta mäklaren

Michaela Vidén

Bjurfors Lerum
Mäklare Michaela Vidén, Bjurfors Lerum
0766-487999

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 9
    maj
    Sön 9 maj kl. 10:00–14:15
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.