Karljohansvägen 62 A

Fornbo, Flen Karta & restider

5 500 000 kr
VillaVilla

Välkommen till ett fantastiskt sjöläge vid sjön Nedingen i det populära området Fornbo strax utanför Malmköping! Här lockar en egen sjötomt med eget vatten för fiske och kräftor samt ett rymligt hus med åretruntstandard - allt med ett lugnt och insynsskyddat läge.

Bostadshuset är ursprungligen från 1980 och tillbyggt från 2010, idag i 1 plan men med möjlighet att inreda vinden på den tillbyggda delen. Entrén till huset är välkomnande, man kommer direkt in i en stor öppen sällskapsdel med härliga panoramafönster mot sjön.

Fornbo är beläget på en halvö i sjön Nedingen och bjuder på skogspartier för svamp- och bärplockning, ängsmarker, härliga promenadvägar samt badplatser och båtbryggor. Gå gärna in på www.fornbo.se för mer information om området.

Ca sex kilometer till Malmköping som är en charmig köping med bevarad 1700/1800-talskärna. God servicegrad med mataffärer, butiker, bank, systembolag, restauranger, hotell, antikvitetshandlare, vårdcentral, tandläkare, apotek samt skola t.o.m högstadiet (gymnasieskola i Flen) och goda busskommunikationer. Malmköping bjuder också på populära marknader, museispårvägens verksamhet och ett aktivt föreningsliv.

Ett tillfälle i hjärtat av Sörmland med bara ca 15 km till järnvägsstationen i Flen (60 min Sthlm) och ca 20 km till Norrtorps golfbana. Bilvägen till Stockholm är det ca 10 mil att köra.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
120 m²
Tomtarea
2 900 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
24 750 kr/år
Byggår
1980
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Karljohansvägen 62 A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 500 000 kr
Driftkostnad
24 750 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

8 209
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 34 dagar sedan, den 13 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips