Balladvägen 3

Forssa, Borlänge kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²
Biarea
113 m²
Tomtarea
960 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1974
Driftkostnad
47 224 kr/år

Varmt välkomna till Balladvägen 3 och detta familjevänliga hus med väldisponerade 113+113 kvm! Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till skola, förskola, affärer och lekparker.

Huset är väl omhändertaget där det har genomgått löpande renoveringar under årens gång så som nya 3-glas fönster på hela övervåningen, helrenovering av kök, ny el med jordfelsbrytare, nya oljeradiatorer i samtliga rum, nytt garagetak, utbyte av trasiga betongpannor samt mossbehandlat hustaket . Utöver detta har huset renoverats invändigt under årens lopp. Huset har även förberetts för att installera fjärrvärme.

Bostadens övervåning erbjuder ett nyrenoverat kök med nya vitvaror, ett rymligt vardagsrum med en härlig öppen spis med kamin, fyra rum varav tre sovrum, ett badrum och en toalett. På nedre plan finner ni en fantastisk gillestuga som även den erbjuder en öppen spis med kamin, ett sovrum alternativt kontor, ett badrum och en toalett. Utöver detta erbjuder källarplan ett hobbyrum, perfekt för förvaring! Men om ni hellre föredrar går detta utrymme att omvandla till gym eller något annat passande till just din familjs önskemål. På nedre plan finner ni även en rymlig tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare.

Fastigheten har en lättskött tomt på 960 kvm och erbjuder en välbyggd altan som sträcker sig från husets långsida till husets kortsida. Altanen erbjuder således tre härliga uteplatser där ni har möjlighet att duka för sommarens middagar. I dagsläget erbjuder altanen också ett spabad som rymmer 7 personer, ett härligt sätt att avrunda en lång arbetsdag på. Inte nog med det så kan ni även odla egna grönsaker i växthuset som står på gården!

Forssa är ett område nära Borlänge centrum och Borlänges shoppingområde. Här har du nära till skolor, förskolor och lekparker. Inom snar framtid kommer även northwoltsfabriken öppna i Kvarnsveden vilket du enkelt tar dig till med cykel, buss eller bil då fabriken kommer ligga med cykelavstånd från denna bostad. Utöver detta erbjuder området fina grönområden med fotbollsplaner, fina promenadstråk och utegym.

Vänligen hör av dig till mäklaren för privatvisning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Borlänge

Kontakta mäklaren

Nouhad Jalloul

Fastighetsbyrån Borlänge
Mäklare Nouhad Jalloul, Fastighetsbyrån Borlänge
070-279 24 62
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas