Kommande

Framnäsudden 2

Framnäs, Örebro Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
109 m²
Tomtarea
1 702 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
36 998 kr/år
Kommande

Vill ni bo naturnära men ändå inte göra avkall på närheten till pulsen i city, ja då är detta läget perfekt för er. Här har ni en enplansvilla där visst renoveringsbehov föreligger. Bostadshuset är på 109 kvm, 4 rok med 3 sovrum. Badrum med dusch samt en separat wc i anslutning till tvättstugan. Köket är stort och intill finns en matplats. I Vardagsrummet finns en äldre eldstad som inte är i bruk. 3 rymliga sovrum där ena sovrummet har en stor walk-in-closet i anslutning.

Idag finns avlopp (3-kammarrbrunn som delas med grannen) och egen borrad brunn men området kommer att förses med kommunala ledningar för vatten och avlopp som enligt Örebro kommuns hemsida påbörjas i april 2021 och beräknas vara klart till sommaren 2022. Kostanden för detta står köparen för. Området förses även med fiber och en gatukostnadsersättning kommer att tas ut för nya belysta gator. Även dessa kostnader står köparen för.

Förskolor finns i Ekeby-Almby samt i Norra Ormesta. Fyren EkAlmen är en fristående skola för åk F-6 i Ekeby-Almby. Kommunala skolor finns inom cykelavstånd, Tybblelundsskolan (F-6) och Almbyskolan (F-9).

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.