Storsjösvängen 18

Friden, Värmdö Se på karta

5 395 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
80 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
5 020 m²
Byggår
2002
Driftkostnad
32 424 kr/år

Ta chansen att förverkliga drömmen om ett harmoniskt året-runt leverne i skärgården. Här erbjuds en trevlig timmervilla med bra sällskapsytor såväl inomhus som utomhus. Denna bostad disponeras idag över två sovrum. Rymligt sällskapsrum med utgång till balkong på övre plan och blick mot Storsjön under vinterhalvåret, vardagsrum och kök i öppen planlösning på entréplan med kamin som värmer gott under kyliga kvällar samt generöst, helkaklat badrum. Stor inglasad altan i vinkel och fin fristående spa-avdelning med lyxig bastu, relax och bubbelbad under tak.

Med härligt sydvästläge och utsikt mot Fridensjön har man låtit skapa en gemytlig samlingsplats med trädäck som följer vackra renskrapade runda bergsknallar där man mer än gärna samlar familj och vänner för en trivsam stund kring den öppna elden. På tomten finns även växthus, nytt verkstadshus samt carport och äldre förrådshus. Dubbla infarter. På den ena ryms flertalet bilar, den andra leder in till baksidan där man med enkelhet vinterförvarar båten eller varför inte husbilen alternativt parkerar lastbilen eller grävaren.

Huset används som permanentboende i dag och säljaren har gjort en besiktning och har för avsikt att teckna en doldafel-försäkring.

Möjlighet finns för nästa ägare av fastigheten att förvärva en andel i tennisföreningen. Denna andel följer sedan fastigheten. Vid tennisplanen finns också en fotbollsplan.

I Fårviken, en kort promenad från fastigheten, hittar ni områdets båtbryggor där ni har möjlighet till att hyra båtplats. Det finns två fina badstränder i insjöer inom gångavstånd, Fridensjön ca 200 m och Storsjön ca 100 m från fastigheten. Här firas midsommar och här kan du även spela boule vid vattenbrynet. I området finns fina möjligheter till naturupplevelser med strövområden i skog och mark och i närheten ligger Fågelbro Golf & Country Club med en fin 18-hålsbana och en korthålsbana. Här finns också utmärkta Fågelbro krog som har öppet under sommarhalvåret.

Här bor ni i ett lugnt område med närhet till bad och båtplats och bra kommunikationer.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Visningstider

 • 8
  aug
  Sön 8 aug kl. 11:00–11:45
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
 • 9
  aug
  Mån 9 aug kl. 17:30–18:00
  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.