Frillesås Tångväg 5A

Frillesås, Kungsbacka kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
951 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
41 828 kr/år

Nu har ni chans att slå till på en välplanerad enplansvilla om 115 kvm. Allt fördelat över 4 rum och kök varav 3 sovrum, vardagsrum, kök, badrum med bastu samt toalett. Sammantaget skapas en komplett villa för så väl de yngre som äldre paret och barnfamiljen. Genomgående finner ni ljusa ytskikt med härligt ljusinsläpp till samtliga rum. I övrigt finner ni ett inglasat uterum med anslutande pool och poolområde/trädäck om 120kvm. Huset är vidare beläget på en inhägnad och plan tomt med trädgårdsland, perfekt för er med gröna fingrar. För er med barn så passar denna tomt även till lek och spel med plats för så väl studsmatta, sandlåda och gungställning.

Området som huset är beläget i angränsar till allt vad naturen har att erbjuda. Här finner ni närhet till havet, endast ett par hundra meter, där ni kan ta ett svalkande dopp i det blå samtidigt som ni kan ta en promenad bland klippor, skog eller mark. Ett utmärkt för er som gillar att motionera med eller utan hund. För er med båt finns det möjlighet till båtplats.
På gång - och cykelavstånd når ni närapå allt som Frillesås har att erbjuda. I Frillesås centrum har ni matbutik, pizzerior och diverse andra butiker. För er med barn så har ni nära till skolor för barn i alla åldrar och för er som pendlar till jobb så finner ni goda kommunikationsmöjligheter i form av buss som tar er så väl söderöver som norröver, med direktlänk till Åsa pendelstation som tar er vidare mot Göteborg.
Den som gillar att motionera ytterliga kan göra detta på det nybygga NordicWellness-gymmet och anslutande padelhallen.

Låter detta som en bostad för dig? Kontakta då ansvarig mäklare Gustav Westergren redan idag för mer information!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kungsbacka

Kontakta mäklaren

Gustav Westergren

HusmanHagberg Kungsbacka
Mäklare Gustav Westergren, HusmanHagberg Kungsbacka
0761-99 39 53

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.