Digernäs 730

Frösön - Digernäs, Östersund Karta & restider

4 750 000 kr
VillaVilla

Välkomna till detta drömboende för er som uppskattar att bo i lantlig miljö, granne med ängsområden, utan biltrafik med strandnära läge vid Storsjön i modernt påkostat bostadshus. Här kan barnen springa runt och leka i både skog och mark samt njuta av strandlivet och ett dopp i Storsjön. Här får ni livskvalité i mängder där det blir stor skillnad på vardagens jobbstress och lugnet som infinner sig med familjen efter arbetsdagens slut.

Vackert stilrent arkitekritat hus där sällskapsutrymmena är samlade i husets mittpartier där ni med glädje umgås med familj och vänner och njuter av den fantastiska utsikten från de generösa fönsterpartierna mot Storsjön. Huset har en genomtänkt planlösning där master bedroom har ingång till ett badrum med bastu som blir ert eget. Övriga sovrum och badrum ligger för sig tillsammans med tvättstugan för att få en så optimal och praktisk fördelning som möjligt.

Bjud in och tillaga middagar tillsammans med era vänner i det fantastiska köket med stort matbord, högt i tak och stora fönster mot ängsområde. Köket har stilrena köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. På altanen mot entrésidan kan ni duka upp frukosten och njuta av förmiddagssolen. Vardagsrummet har en fantastisk rymd och atmosfär med ryggåstak, braskamin som ger en härlig värme och mysfaktor samt panoramafönster mot Storsjön. Koppla av och låt axlarna falla. Läs en god bok eller umgås med släkt och vänner i detta trivsamma vardagsrum. När vädret tillåter har ni en stor altan mot storsjön, delvis under tak, som ni kan utnyttja. Master bedroom har fönster mot Storsjön och ett privat badrum med klinker och helkaklade väggar. Utrustat med bastu som har både fönster och bastudörr av glas för bra ljusinsläpp. Två sovrum samt badrummet som har dusch med vikväggar av glas ligger separat i samma del av huset. Tvättstuga med praktisk groventré. Huset har betongplatta med golvvärme för bästa komfort, generösa insynsskyddade fönsterpartier åt alla väderstreck, avancerat larm & kameraövervakning samt jordvärme för låga driftskostnader.

Stort isolerat garage på 80 kvm med golvvärme, vatten/ avlopp, mekanisk ventilation samt automatisk fjärrstyrd garageport. Vidbyggd carport för bl. a trädgårdsmaskiner. Nuvarande ägare har mindre båt vid Storsjön. Båthamn kan vara aktuell för området.

Här bor ni i en mycket trevlig miljö utan biltrafik med ängsmark runt fastigheten och strandnära läge vid Storsjön. Närmaste förskola och skola har ni i Böle som passeras på vägen in till Frösön och Östersunds centrala delar. Länstrafikens bussar passerar på väg 592 som går mellan Östersund och Orrviken. Friluftsområdet Andersön har ni inom bekvämt avstånd.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
151 m²
Tomtarea
3 229 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
28 027 kr/år
Byggår
2009
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Digernäs 730 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 750 000 kr
Driftkostnad
28 027 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

8 795
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 38 dagar sedan, den 15 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips