Vibyn 15

Frövi, Lindesbergs kommun Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
1 224 m²
Byggår
2021

Söker du ett nyproducerat hus om 120 kvm av högsta klass, med genomtänkt planlösning och med sjöutsikt? Nu har du chansen att förvärva en villa beläget endast ett stenkast från Väringens strand!

Notar, tillsammans med Mälarvillan, presenterar ett nyckelfärdigt hus, med indraget kommunalt vatten och avlopp samt fiber anslutet, i ett fantastiskt läge. Huset har härlig öppen planlösning med genomgående påkostade materialval såsom kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens och kaklade badrum med inredning från Svedbergs. Huset har tre sovrum, tvättstuga, två badrum samt en stor sällskapsyta med kök.

På mindre än 10 minuters promenad tar du dig till båthamnen och badstranden som ligger på Väringens "solsida". Sjön är också en mycket uppskattad och fiskerik sjö, mest känt för sitt fina Gös-bestånd.

Fastigheten ligger i Frövi och härifrån tar du dig med bil till centrala Örebro på 25 minuter, eller 16 minuter med tåg. Från Frövi centrum finns det goda kommunikationsmöjligheter i form av både buss och tåg. Där finns också allt du behöver, såsom matbutik, vårdcentral, folktandvård och apotek.

Missa inte chansen att förvärva ett helt nytt hus med sjöutsikt i ett familjevänligt område!

För ytterligare information kontakta gärna Marcus Bergdahl, Fastighetsmäklare på Notar eller Johan Nordbrandt, säljansvarig på Mälarvillan!

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020