Moje 539

Gagnef, Gagnef Karta & restider

1 950 000 kr
VillaVilla

Denna gård är en av Mojes äldsta och dess gårdstun har över generationer gett plats åt såväl sommarglada barn som hårt arbetande kvinnor och män.
Bostadshuset uppfördes på en grund av granitblock sannolikt någon gång under mitten av 1800-talet och består bland annat av ett stort lantkök, en sal med fiskbensparkett, möjlighet till flera sovrum och en fin bagarstuga. I mångt och mycket har tiden stått stilla i detta hus; här finns pannmuren i tvättstugan kvar och även de gamla fönsterkornisherna i salen har lämnats orörda. Intill köket finns ett tvättrum med handfat och de ljusa rummen på övre planet har öppen spis och andas i övrigt stor trivsel. Från den stora möblerbara hallen är utsikten mot Mojesjön sagolik.
Ekonomibyggnaderna har moderniserats och består idag av ett uthus med garageutrymmen. Här finns höga garageportar, rejäla verkstadsutrymmen och smörjgrop. El finns indraget.
Övriga byggnader är ett vackert plinthärbre, ett spannmålsmagasin, snickarverkstad, lekstuga, vedförråd och jordkällare.

Vid sjön Moje finns ett markområde om ca 2000 kvm som ger möjlighet till egen bad- och båtplats. Detta markområde ingår i köpet.
Därutöver kan finnas möjlighet att separat köpa till skog samt ett eller flera av de skiften som idag utgör den totala fastigheten.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
117 m²
Biarea
125 m²
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
37 885 kr/år
Byggår
1909
Räkna på boendet
Fastighetsbyrån Gagnef

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Moje 539 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 950 000 kr
Driftkostnad
37 885 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

13 993
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 181 dagar sedan, den 20 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips