Östra Långgatan 73

Gamla Trosa Stad, Trosa kommun Se på karta

7 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
700 m²
Byggår
1939
Energiklass
E
Driftkostnad
73 800 kr/år

På Östra Långgatan 73 hittar du ett charmigt boende precis vid idylliska Trosaån. Bara ett stenkast från det pittoreska torget. På två plan med källare har du allt du behöver. Två trevliga sovrum med utsikt över Trosaån från balkongen, ett ljust och vackert vardagsrum, allrum med fungerande kakelugn och ett fint kök. Helkaklat badrum med ny duschhörna. I källaren har du både hobbyrum, tvättstuga, förråd och matkällare till ditt förfogande. Huset är väl omhändertaget och inrett med milda färger. Det målade trätaket ger karaktär och charm.

Här bor du bra och njuter av närheten till ån. Trädgården är lättskött och här har du utrymme för både umgänge och lek. Det finns flera möjligheter att blomma ut för dig med odlingsintresse. Tänk att sitta i trädgården med doften av syrenbuskar och sommarblomster runt dig. Göra egen äppelpaj från äppelträdet och sedan ta den lilla båten ut för en tur. Bilen parkerar du smidigt i garaget eller ställer på den stenlagda uppfarten.
Som boende på Östra Långgatan får du en behaglig vardag i idylliska Trosa. Du når huvudstaden med buss, tåg eller bil på under 60 minuter, vilket erbjuder dig som pendlar ett trivsamt boende utanför stadens brus.
Varmt välkommen hem till detta hemtrevliga hus alldeles precis vid Trosaån.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Trosa

Kontakta mäklaren

Karin Esberg

SkandiaMäklarna Trosa
Mäklare Karin Esberg, SkandiaMäklarna Trosa
070-4284284

Visningstider

  • 20
    aug
    Lör 20 aug kl. 12:00–12:45
    Välkommen på visning! Vänligen anmäl dig via SkandiaMäklarnas hemsida. (Klicka dig vidare från Hemnet)
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.