Persvägen 20

Gammelstad, Luleå kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
128 m²
Biarea
128 m²
Tomtarea
891 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
62 819 kr/år

Välkommen till Gammelstad och denna trivsamma fastighet med fint läge på gångavstånd till vattnet. Här finns fina ströv- och grönområden samt ett eget centrum med bekvämligheter såsom matvarubutik, vårdcentral och restauranger. Området har fina idrottsmöjligheter med bland annat sporthall, badhus och elljusspår. I Gammelstad finns även flertalet skolor och förskolor samt närhet till Storhedens handelsområde.

Bostaden består av 128 kvm boyta och 128 kvm biyta vilket ger gott om utrymme för den stora familjen. Här finns öppna och tilltagna sociala ytor tillsammans med kök, matplats och vardagsrum. Köket är ett påkostat Marbodalkök med rejäla bänkskivor i sten. Här finns bra med köksförvaring och arbetsyta samt en praktisk köksö med förvaring. Vardagsrummet är väl tilltaget och har stora fönsterpartier mot husets baksida. Vackert originalparkettgolv i vardagsrummet samt i de tre sovrummen. Nyare parkettgolv i kök och hall. Badrummet nås via ett rum som kan nyttjas som klädkammare eller kontor. Badrummet har ett modernt utförande med kakel, klinker och elgolvvärme. Från hallen nås även en gäst-wc. En trappa ner möts du av en rymlig källare där det mesta renoverats av tidigare ägare. Här finns en gillestuga med öppen spis, bastu med relax, kaklad tvättstuga, toalett, kontor och hobbyrum. Villan värms upp med fjärrvärme och fiber finns indraget. 3-glas isolerfönster i både källare och entréplanet.

Bostaden ligger på friköpt tomt om ca 891 kvm med hörnläge. Här finns buskar, äppelträd, en vacker ek m.m. och tomten ramas in av staket. Asfalterad uppfart med plats för flertalet bilar samt vidbyggt garage med ny port.

Villan är förbesiktigad via Anticimex och kommer av säljaren försäkras mot dolda fel.

Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Luleå

Kontakta mäklaren

Nina Kaewsit

Bjurfors Luleå
Mäklare Nina Kaewsit, Bjurfors Luleå
070-590 11 22

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.