Hol Daniels väg 12

Gärdebyn, Rättvik Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88 m²
Tomtarea
1 238 m²
Byggår
1988
Driftkostnad
24 326 kr/år
Antal besök
4 733
Dagar på Hemnet
5

I populära Gärdebyn strax utanför Rättviks centrum säljer vi nu en mycket trivsam fastighet som kan användas både som ditt nya permanentboende eller fritidshus! Här väntar ett boende där listan med fördelar kan göras lång. Här finns både härbre som är perfekt som gäststuga samt uthyrningsdel i husets källarplan vilket bäddar till att ni kan vara många som samsas om ytorna, eller varför inte se möjligheterna för uthyrning? Skulle sovplatserna inte räcka finns, intill vedboden, två bäddar i ett enklare format.
Väl inne i huset väntar fräscha ytor med relativt nytt kök och vardagsrum med nyinstallerad kamin från april 2021. Tar vi trappan upp så finner vi två sovrum med plats för flertalet bäddar samt en sovskrubb. På övre plan finns en toalett och entréplanet är utrustat med ett badrum med dusch, toalett samt handfat.

Tomten är inbjudande och trevlig och har en uteplats intill källaren där tvättstuga finns. I anslutning till entrén finns en inglasad altan med vacker utsikt över Siljan och de blå bergen. Tycker du om att plantera så finns här tre odlingslådor, hallonbuskar, trädgårdsland samt ett äppelträd.

Som boendes på adressen är det bara ett fåtal minuter med bil ner till Rättviks centrum och att promenera tar ca 15 minuter. Rättvik har otroligt mycket att erbjuda för att vara en så pass liten ort. Nere i centrum finns flera förskolor, Rättviksskolan samt Rättviks Gymnasium. Det rika friluftslivet består av motionsspår vid IK Jarls anläggning, simhall, bowlinghall, gymmet Koppjerk, golfbana samt Rättviks centrum. Sommartid finns det omåttligt populära Dalhalla som årligen lockar världsartister.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 15
    maj
    Lör 15 maj kl. 15:15–16:00
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.